Депутатів хочуть пересадити з елітних іномарок на вітчизняні авто

Наші народні обранці звикли до комфортних умов, елітного відпочинку та дорогих авто, але ситуація скоро може змінитися

Більше жодних “Лексусів” та “Мерседесів”, натомість – ЗАЗ та “Богдани”. Так може виглядати майбутній автопар українських депутатів та чиновників.

Про це просять українці президента Володимира Зеленського у новій петиції, яку зареєстрували днями на офіційному сайті глави держави.

Як відомо, наші народні обранці звикли до комфортних умов, елітного відпочинку та дорогих авто, якими зазвичай їдуть до роботи, у той час, коли прості українці змушені пітніти у переповнених вагонах метро та в маррутках без кондиціонерів. Однак ситуація може кардинально змінитися.

В Україні запропонували позбавити народних обранців елітного службового автопарку і пересадити на громадський транспорт або на автомобілі вітчизняного автопрому, такі як ЗАЗ і “Богдан”.

“Позбавити депутатів права користування службовим транспортом. Прирівняти до умовам тих,хто найняв їх на роботу. У виняткових випадках (фізичні недоліки, поважний вік)видавати транспорт вітчизняного виробництва (ЛАЗ, ЗАЗ, Daewoo, Богдан)”, — написав автор петиції Базик Володимир Іванович.

Петиція зареєстрована 12 серпня 2019 року і на даний момент зібрала 415 підписів. Для того, щоб її розглянули, необхідно набрати 25 000 голосів протягом трьох місяців. Всі бажаючі можеть підтримати дану петицію.

Джерело znaj.ua

Не пропустіть