Запорізькі автомобілісти звернулися до Володимира Зеленського (Відео)

18 серпня, в Запоріжжі пройшла акція, ініційована громадською організацією “АвтоЄвроСила”, метою якої було закликати Президента України спростити доступність розмитнення автомобілів в майбутньому.

Учасники акції проїхалися по проспекту Соборному, намагаючись привернути увагу городян до проблеми, і зупинилися біля Запорізької облдержадміністрації, де записали відеозвернення до Зеленського та новообраним депутатам з проханням переглянути питання розмитнення і введення штрафних санкцій:

“Ми звертаємося до Президента, партії “Слуга народу” та решти народних депутатів і просимо знайти механізм вирішення, який дозволить нам вільно їздити на автомобілях іноземної реєстрації. Без штрафів, конфіскацією автомобілів і позбавленням прав”, – повідомив Погорєлов у відеозверненні.

Нагадаємо, що з 23 серпня в Україні вступають в силу штрафи за перевищення строків тимчасового ввезення та транзиту нерозмитнених автомобілів. Якщо автомобіль з іноземною реєстрацією знаходиться на території України більше 30 діб, то штраф складе 170 000 гривен, менше тридцятих половину менше – 85 000 гривен.

Джерело inform.zp.ua

Не пропустіть