«Євробляхери» передумали протестувати: названі причини

Анонсований напередодні протест власників автомобілів на європейській реєстрації був скасований самими активістами «Авто Євро Сила».

Про це повідомив глава організації Олег Ярошевич у Facebook.

«Терміново!!! Прийняли спільне рішення про відміну акцї 21 серпня біля Міністерства Інфраструктури», – йдеться у повідомленні.

За словами Ярошевича, є три причини, чому активісти вирішили відмовитися від акції:

  1. Перша заради спокою в країні, запобіганню транспортних проблем в столиці.
  2. Друга щоб уникнути «картинки» для ворогів нашої країни про якісь заворушення та конфлікти з новою Владою, які вже хочуть перекрутити нашу акцію на їх користь.
  3. Третє і головне! Завдяки рішучім крокам нової Влади, яка чує своїх громадян та готова допомагати у вирішенні проблем будь якої складності, в тому числі по штрафах 22 серпня, про що завірила всіма можливостями.

Лідер АЄС додав, що круглий стіл відбудеться завтра і пообіцяв пряму трансляцію, офіційні висновки та інструкції, як діяти далі.

Терміново!!! Прийняли спільне рішення про відміну акцї 21 серпня біля Міністерства Інфраструктури.—-Чому?—-Декілька причин:1. Перша заради спокою в країні, запобіганню транспортних проблем в столиці.2. Друга щоб уникнути «картинки» для ворогів нашої країни про якісь заворушення та конфлікти з новою Владою, які вже хочуть перекрутити нашу акцію на їх користь. 3. Третє і головне!!! Завдякі рішучім крокам нової Влади, яка чує своїх громадян та готова допомагати у вирішенні проблем будь якої складності, в тому числі по штрафах 22 серпня, про що завірила всіма можливостями нашу велику громаду. —-Круглий стіл відбудеться завтра, буде пряма трансляція, офіційні висновки, інструкції що робити. На круглому столі будуть наші представникі з регіонів, та інші громадські організацї. —-Будь-ласка зробіть МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ та повідомте про відміну акції з термінових та дуже поважних причин.

Publiée par Авто Евро Сила sur Mardi 20 août 2019


Не пропустіть