Названі найпопулярніші авто з США

У I півріччі 2019 року в Україні ввезли з США автомобілів на 207,116 млн доларів. Попереду за цим показником лише Німеччина і Японія.

Експерти з America Motors стверджують, що в середньому старий автомобіль з США прослужить своєму новому власнику більше 10 років.

Перш за все, варто звернути увагу на автомобілі Ford. Це справжні американські машини, практичні, потужні і відносно недорогі.

Також слід звернути увагу на автомобілі японських брендів Toyota, Mazda і Honda. Машини цих брендів користуються заслуженим великим попитом у американців. Вони надійні і доступні. А ось Lexus коштує дорожче, як і належить люксовому автомобілю. Ще один «японець» – Mitsubishi. Моделі цього бренду славляться практичністю і акуратністю.

Південнокорейські бренди Kia і Hyundai випускають відносно недорогі, але красиві і надійні машини. У США можна вибрати моделі з цікавими комплектаціями.

Американці люблять автомобілі Mercedes, Audi і BMW. Українці теж. Машини цих брендів відомі своєю красою, надійністю, комфортом, відмінною керованістю і багатьом іншим. Правда, врахуйте, що їх обслуговування може влетіти в «копійку».

Ще один німецький бренд, який можна купити в США – Volkswagen. Автомобілі цього виробника позиціонуються як загальнодоступні, «народні». Це стосується, перш за все, компактних моделей.

На аукціонах в США можна підібрати такі автомобілі, про які в Україні навіть не чули. Також можна вибрати моделі, які хоча і є в нашій країні, але з унікальною комплектацією. Однак, варто пам’ятати про те, що автомобіль для реєстрації в нашій країні повинен буде проходити сертифікацію і відповідати європейським стандартам.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть