Вандали розбили 40 авто, підготовлених до Франкфуртського автосалону

Організатори автосалону у Франкфурті посилили заходи безпеки у зв’язку з недавнім нападом вандалів. Ті розбили 40 автомобілів, підготовлених до показу.

Вандали належать до угруповання «Rocks in the Gearbox». У процесі атаки вони пошкодили машини компаній Aston Martin і Jaguar, використовуючи для цього ломи і молотки. Відповідальність за інцидент взяла на себе та ж організація, яка вимагала приєднатися до акції протесту. Франкфуртський автосалон вона назвала шоу пропагандистів, які руйнують екологію.

Німецькі промисловці запросили екоактивістів обговорити проблему викидів від транспортних засобів в Берліні. Там керівники деяких компаній Німеччини обговорять проблеми клімату і моменти, пов’язані зі складанням моделей в майбутньому.

На даний момент триває розслідування нападу, організатори транспортного заходи вживають усіх заходів обережності, щоб зловмисники не напали на автомобілі знову, а також попросили гостей шоу з розумінням поставитися до можливих незручностей. Сама виставка пройде 14 вересня.


Не пропустіть