Дороги почали будувати за допомогою новітньої техніки (фото)

Компанія «Автомагістралі-Південь» з кінця серпня на автошляху Н-14 «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв» почала використовувати новий бетоноукладач WIRTGEN¹ SP 124 для влаштування верхнього шару покриття на ділянці автомобільної дороги 165-172 км.

Новим бетоноукладачем уже влаштовані перші кількасот метрів покриття цементобетонної дороги, повідомили у прес-службі компанії.

Перевантажувач забезпечує безперервність укладання асфальтобетону. Завдяки цьому ми уникаємо зупинок, пов’язаних із перевантаженням асфальтобетонної суміші з самоскида у бункер асфальтоукладача. При застосуванні безперервного процесу не виникає зайвих поперечних стиків на покритті.

Нагадаємо, що з 1 вересня в Україні починають діяти зміни до Державних будівельних норм (ДБН), згідно з якими при укладанні асфальтобетонних сумішей при будівництві автомобільних доріг І категорії обов’язково застосовувати перевантажувач. Проте на будівництві траси Н-31 ми почали використання сучасного перевантажувача VÖGELE PowerFeeder MT 3000-2 Offset іще до початку дії нових ДБН. Робота перевантажувача в парі з сучасним асфальтоукладачем дозволить досягнути нових висот якості у будівництві доріг.


Не пропустіть