Культовий 66-річний пікап Ford F100 виставили на продаж (Фото)

У Техасі шукають власника для одного з найбільш вражаючих екземплярів класичного пікапа Ford F100, випущеного в 1953 році. Незважаючи на свій «поважний» вік автомобіль знаходиться в ідеальному стані.

Пікап Ford F100 встав на конвеєр в 1948 році, а через кілька років, в 1953-му, американський автовиробник випустив його оновлену версію. Покупці любили цю модель за універсальність, витривалість і комфорт. Такий пікап ідеально справлявся із завданнями як комерційного транспорту, так і особистого авто для щоденних поїздок. Один такий пікап якраз шукає нового власника в місті Х’юстон штату Техас. Цей автомобіль яскраво-червоного кольору «Coral Flame» був випущений в 1953 році. Всі ці роки ним володіла тільки одна сім’я. Колишні власники готові розлучитися зі своїм авто за 59 500 доларів.

Повідомляється, що недавно цей пікап піддався грунтовній реставрації, після якої він обзавівся свіжішим екстер’єром і оновленим салоном.

Також майстри привели в ідеальний стан всі деталі авто, а всі панелі кузова пофарбували в оригінальний відтінок. Рядний шестициліндровий мотор на 3,5 літра перебрали. Пару йому складає триступенева автоматична КП. Цікаво, що кожен етап трудомісткого відновного процесу був відображений на фото. За словами продавця, 66-річний пікап працює скасовано. Так, «в строю» не тільки радіо, але і штатний опалювач.


Не пропустіть