Українських водіїв попередили про новий «розвод» поліції (відео)

Вітчизняні полісмени не гребують «брудними» методами роботи. Очевидно, заради «здачі плану» правоохоронці готові навіть на шахрайство.

Як повідомляє Дорожній адвокат у Facebook, днями одного з водіїв зупинила поліція. Поліцейський пред’явив водієві тест з Драгера, який показав, ніби водій п’яний – 0,3 проміле. Надалі під відеозапис водій вимагав повторно пройти тест, оскільки взагалі не вживав алкоголю. Повторний тест під відеозапис показав нульовий рівень алкоголю.

Не виключено, що в патрульній машині сиділа підставна людина, яка на першому тесті «дихала» в драгер.

ТИПОВИЙ» ОГЛЯД ВОДІЯ НА СТАН АЛКОГОЛЬНОГО СП’ЯНІННЯ! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, ЩОБ НЕ ОПИНИТИСЬ НА МІСЦІ ЦЬОГО ВОДІЯ!

ТИПОВИЙ "РОЗВОД" ВОДІЯ НА СТАН АЛКОГОЛЬНОГО СП’ЯНІННЯ!БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ, ЩОБ НЕ ОПИНИТИСЬ НА МІСЦІ ЦЬОГО ВОДІЯ!Поліцейський пред’явив водієві тест з Драгера, який показав, ніби водій п’яний – 0,3 проміле. Надалі під відеозапис водій вимагав повторно пройти тест, оскільки взагалі не вживав алкоголю. Повторний тест під відеозапис показав нульовий рівень алкоголю!Ймовірно, в автомобілі поліції сиділа підставна людина, яка на першому тесті «дихала» в драгер. І цей тест з 0,3 проміле алкоголю пред’являли водієві, якого зупинили, нібито це був його результат.Юридична компанія «Дорожній Адвокат» – 050-758-11-74 (viber), 067-171-16-11. Підписуйтесь на сторінку: https://www.facebook.com/doradvpozov/ Якщо відео було цікавим – проставте «+» у коментарях та поширте його серед друзів!

Publiée par Дорожній Адвокат sur Dimanche 8 septembre 2019


Не пропустіть