Рідкісний позашляховик VW Golf II продають за ціною нового Логана (Фото)

Сам по собі Volkswagen Golf II відомий широко, але ось про те, що у нього була позашляхова версія, мало хто знає. І не дивно чому: в порівнянні з тиражем звичайного хетча кількість вироблених Golf Country виглядає вкрай маленьким – всього 7700 примірників. Природно, до наших днів дожили не всі екземпляри позашляхового Гольфа, а тому, коли на продаж десь виставляють такий автомобіль, оголошення відразу ж стає об’єктом пильної уваги з боку автопреси і фанатів марки.

Так сталося і з героєм цього оголошення – на сайті autobil.de з’явилося оголошення про продаж зеленого Golf Country 1991 року випуску, який знаходиться в Дудерштадті (земля Нижня Саксонія). Запитувана ціна за машину – 11 650 євро, що еквівалентно, наприклад, вартості нового Renault Logan в Україні.

В оголошенні зазначено, що автомобіль має ряд переваг. Наприклад, автомобіль зберігали як колекційний і ніколи не використовували на бездоріжжі. Крім того, кілька років тому його перебрали і відремонтували, при цьому “особливу увагу майстри приділили днищу, осьовим вузлів і рульовому механізму”. Нарешті, виділяється даний екземпляр ще і тим, що його салон оброблений ексклюзивної шкірою від Genesis.

Під капотом Гольфа Кантрі знаходиться 98-сильний двигун, зістикований з “механікою”. Також у кроса є радіо, люк і спортивний пакет.

Пробіг становить 166 500 км, що не так вже й багато для автомобіля віком під три десятка років. Сервісна книжка з повною історією обслуговування збереглася.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть