Volkswagen озвучив вартість кросовера VW T-Roc R

Високопродуктивний 296-сильний кросовер Volkswagen Т-Roc R прибуває до Великобританії з ціною 38 450 фунтів стерлінгів.

Потужність виходить від бензинової «турбочетвірки», яка хороша для 296 к.с. і крутного моменту в 400 Нм. За допомогою 7-ступеневого “автомата” DSG і повного приводу 4Motion (обидва в стандартній комплектації) він може розігнатися з нуля до 100 км/год за 4,9 секунди і досягти максимальної швидкості 250 км/год. Незважаючи на свої розміри, він як і раніше високопродуктивний автомобіль, тому T-Roc R безумовно не дешевий, так як він коштує від 47 789 доларів.

«З появою R, T-Roc знову демонструє вражаючу універсальність своєї упаковки, з можливістю бути стильним і практичним сімейним позашляховиком, захоплюючим Cabriolet або, тепер, спортивним автомобілем R, орієнтованим на водія. Завдяки гнучкій керованості, великого простору в автомобілі і швидкодії автомобіля T-Roc R дійсно є неперевершеним універсалом і представляє найкраще з минулого, сьогодення і майбутнього Volkswagen R», – заявила менеджер по продукції T-Roc в VW UK, Клер Хейнс.

Що стосується обладнання, то британські покупці в стандартній комплектації отримають 19-дюймові легкосплавні диски Pretoria, а адаптивна система амортизаторів Dynamic Chassis Control (DCC) пропонується за додаткові $ 864. Вибір DCC означає «велику гнучкість за рахунок вибору декількох режимів водіння», згідно з V-Dub.

T-Roc R пропонується з чорними елементами, такими як дах, передня стійка і корпуси дзеркал. Колірна палітра представлена ​​вісьмома відтінками кузова: енергійний помаранчевий, жовтий куркума, білий сріблястий, сірий індійський, глибокий чорний, чистий білий, яскраво-червоний, яскраво-червоний і R -ексклюзивний Lapiz Blue.


Не пропустіть