Штраф у 120 доларів обійшовся водієві майже в $ 40 000

Скільки цікавих історій ми знаємо про боротьбу з правосуддям! Іноді простим громадянам вдається повністю себе виправдати. Коли стикаються дві правоти, доводиться оголошувати переможцем когось одного. Так сталося і в цьому випадку, де на початку шляху виявився штраф за перевищення швидкості.

Але на цей раз, схоже, система виявилася сильнішою. Ми не знаємо хто правий насправді, але впертість сторін викликає подив. Британець отримав штраф на 100 фунтів стерлінгів ще в 2016 році.

Чоловіка звинуватили в перевищенні швидкості на 5 миль в годину на ділянці, де вона була обмежена 30 милями. Зрозуміло, камера зафіксувала порушення. З тих пір автомобіліст намагається в судовому порядку оскаржити штраф, і справа досі не закрита.

Цікаво, що з того моменту його витрати на суди склали близько 30 тисяч фунтів! Британець зізнався, що шкодує про такі необдумані витрати, адже почав все це через упевненість в своїй правоті, звинувативши фіксувальне обладнання в несправності.

Він розраховував оскаржити штраф за кілька днів. Здається, він і не помітив, як витратив на це три роки і величезну кількість грошей! Напевно, тепер він хоче позбутися від квитанції ще сильніше. Адже в разі, якщо його виправдають, суд зобов’яже компенсувати 30 тис.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть