Названі бюджетні автомобілі, які найчастіше купують українці

За даними AUTO-Consulting, в Україні за перші вісім місяців 2019 року продали понад 13 000 нових бюджетних автомобілів, що приблизно на 7,5% більше, ніж за аналогічний період 2018 року. Найбільше недорогих машин продають Renault, Skoda, Chery, Volkswagen і Fiat.

Перше місце по продажах в сегменті бюджетних автомобілів на українському ринку займає французький кросовер Renault Duster. За ним розташувалися ще дві моделі компанії Renault – Logan і Sandero. Замикають п’ятірку Skoda Rapid і седан Volkswagen Polo.

Лідером за обсягом продажів нових бюджетних автомобілів за звітний період як і раніше є Київ. А ось найбільший приріст продажів в поточному році зафіксовано в Закарпатській, Полтавській та Івано-Франківській областях.

На зростання продажів нових бюджетних автомобілів в Україні в січні-серпні 2019 року вплинуло два фактори. Перший – рішення по «євробляхам». Другий – імпорт б/у авто з Америки (вони заважають продажу новим люксовим авто).

Експерти AUTO-Consulting прогнозують, що продажі нових бюджетних автомобілів в нашій країні продовжать рости. Якщо, звичайно, не трапиться нічого екстраординарного.


Не пропустіть