5 надійних двигунів для бюджетних автомобілів

Багато автомобілістів вважають, що сучасні машини не такі надійні, які були років тридцять-двадцять тому. Але це помилкова думка. Пропонуємо вашій увазі п’ять сучасних бюджетних автомобілів з надійними моторами, пише Autonews.

Renault K7M

Деякі моделі компанії Renault оснащуються 1,6-л 8-клапанним двигуном K7M. Все просто і надійно. Таким агрегатом оснащуються, наприклад, Renault Logan і Sandero.

Renault K4M

Шістнадцятиклапанний мотор K4M трохи складніший, ніж K7M, та й коштує дорожче. Але зате таким агрегатом оснащується більше французьких автомобілів. Серед них: Duster і Megane.

Mitsubishi 4G63, 4B11 і Kia / Hyundai G4KD

Ця серія моторів відрізняється надійністю. Родоначальник серії – легендарний 4G63. Проста система живлення, хороша збірка. Такі мотори можна зустріти на Kia Optima, Hyundai Elantra, Mitsubishi Outlander і ін.

Opel Z18XER

Двигун Z18XER потужністю 140 к.с. має систему управління фазами газорозподілу. У автомобілів Opel до цього довгий час подібних агрегатів, на відміну від багатьох інших автовиробників, не було. Таким мотором оснащувалися Opel Astra, Zafira і ін.

Honda R20A

Рядний 4-х циліндровий 16-ти клапанний бензиновий двигун R20A з’явився в 2007 році. Його потужність – 150-156 к.с. Такий агрегат можна зустріти у Honda Civic, Accord, CR-V і ін.


Не пропустіть