Богдан випустив 20 нових тролейбусів

Днями з Луцька до ХКМ «Тролейбусне депо № 2» відправився ювілейний 20-ий тролейбус «Богдан Т70117». ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» продовжує працювати над виготовленням нових тролейбусів для Харкова.

Про це повідомляє сайт автовиробника.

Наразі харків’яни та гості міста вже мають змогу користуватися новими транспортними засобами, які почали надходити партіями в місто від початку липня, і відчути переваги комфортного перевезення, адже тролейбуси обладнані двома кондиціонерами: по одному в салоні і кабіні водія. Крім того, в салоні є WI-FI та USB-роз’єми. Для водіїв управління тролейбусом теж стало безпечнішим і комфортнішим: тепер вони можуть за допомогою міні-монітора побачити, що відбувається в салоні, де встановлені чотири відеокамери. Наявність автономного ходу дозволяє не зупиняти рух тролейбуса, якщо на певних ділянках дороги по різних причинах відсутня контактна мережа.

Повністю виконати замовлення на поставку 57-ми тролейбусів Т70117 ДП «Автоскладальний завод № 1» планує до кінця поточного року.


Не пропустіть