Рідкісний позашляховик Toyota Land Cruiser 1967 року (Фото)

На онлайн-аукціоні «Bring a Trailer» продається раритетний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ45LV з подовженою колісною базою.

Позашляховик Toyota Land Cruiser FJ45LV є одним з 1000 примірників авто з лівим розташуванням керма, які були створені Gifu Auto Body Company в Японії в період з 1963 по 1967 рік. Дана версія автомобіля є лонг-модифікацією FJ40 Land Cruiser. Позашляховик Land Cruiser FJ45LV був імпортований в США в 2016 році і з цього часу знаходиться там.

Спочатку автомобіль був пофарбований в суцільний синій колір, але два місяці тому господар перефарбував Toyota Land Cruiser FJ45LV з використанням білого і синього відтінку. Сталеві диски, пофарбовані в білий колір, оснащені передніми шинами Cooper Discoverer H/T і задніми шинами A/T , а запасне колесо знаходиться в багажному відділенні.

В інтер’єрі Land Cruiser FJ45LV 1967 року можна знайти двоколірні сидіння, виконані в світлих тонах, і такого ж відтінку дверні панелі. Трьохспицеве рульове колесо з центральною кришкою Toyota знаходиться перед сталевою панеллю, яка пофарбована в білий колір. Одометр автомобіля вказує його пробіг, рівний 60 тис. кілометрів, при цьому фактичний пробіг невідомий.

В оснащенні Toyota Land Cruiser FJ45LV знаходиться 3,9-літровий силовий агрегат з шістьма циліндрами. У парі з мотором працює 3-швидкісна механічна коробка передач. Крутний момент передається на задні колеса або на всі чотири колеса через роздавальну коробку з двома швидкостями. На момент написання матеріалу до кінця аукціону залишалося 2 дні, і ціна на позашляховик становила 13 тис. 750 доларів.


Не пропустіть