Найдешевший кросовер Kia «зловили» на тестах (Фото)

У Мережі з’явилися шпигунські фотографії нового кросовера Kia, який, імовірно, є найближчим родичем моделі Hyundai Venue. За попередніми даними, знятий «паркетник» стане найдоступнішим в SUV-лінійці Kia по аналогії з Venue в лінійці Hyundai.

Kia планує випуск найдешевшого кросовера, передвісника якого обіцяють представити на початку наступного року. Головним ринком для новинки стане Індія.

На викладених фотографіях порталом «Rushlane» прототип нового компактного кросовера Kia обгорнутий в щільний камуфляж, який дозволить розгледіти дизайн автомобіля.

Про технічне оснащення новинки також говорити поки рано, але не виключено, що дана модель розділить лінійку моторів з Hyundai Venue, в яку в Індії входять: 1,2-літровий бензиновий «атмосферник» на 83 кінські сили, 1-літровий турбомотор на 120 «сил» і 1,4-літровий турбодизель на 90 «скакунів».

Зв’язку базовому агрегату становить 5-ступінчаста МКПП, а іншим – 6-швидкісна “механіка”. Для літрового двигуна запропонований «робот» з подвійним зчепленням. Привід – тільки передній, тому є підстави вважати, що найдешевший кросовер Kia також буде виключно передньопривідним.


Не пропустіть