Кросовер Suzuki Vitara Brezza продовжує викликати ажіотажний попит (Фото)

За підсумками вересневих продажів ця модель знову заслужила звання лідера в сегменті SUV. Утримати раніше завойовану висоту Vitara Brezza не завадило навіть поява на ринку серйозних конкурентів.

Минулого місяця кросовер Suzuki Vitara Brezza був проданий в кількості майже 11 000 примірників. Що зробило цю модель найбільш продаваним в Індії SUV. Ажіотаж навколо цього кросовера не вщухає, незважаючи на вихід серйозних суперників – Hyundai Venue і KIA Seltos. У довжину Vitara Brezza досягає 3 995 мм, в ширину – 1 790 мм, у висоту – 1 640 мм, а його колісна база рівна 2 500 мм.

У моторну гамму бестселера входять два дизельні мотори: 1,3-літровий 90-сильний і 1,5 літровий потужністю 95 кінських сил. Пару їм складають 5МКПП або «робот» АМТ. А ось повного приводу тут немає навіть за доплату.

Зате вже в «базі» Suzuki Vitara Brezza отримує ABS, кондиціонер, подушку безпеки водія, штамповані диски на 16 дюймів, аудіосистему з чотирма динаміками і електросклопідйомники всіх дверей. За такий крос в індійських автосалонах доведеться заплатити 767 120 рупій або $10830.

Топовий крос коштує дорожче – його ціна перевищує мільйон рупій. Авто отримало двоколірне забарвлення кузова, система курсової стабілізації, круїз-контроль, мультимедіа з тачскріном, легкосплавні диски на 16 дюймів, камера заднього виду і багато іншого.


Не пропустіть