Назвали топ-5 найбільш надійних автомобілів в світі

Фахівці оприлюднили рейтинг найнадійніших автомобілів на ринку. Список був складений на основі аналізу рейтингів відомих компаній.

Найбільш популярними в цьому випадку є: TÜV Report, DEKRA звіти про старі автомобілі, рейтинги надійності автомобілів ADAC, індекс використання гарантій, звіти споживачів, дослідження надійності JD Power and Associates, а також різні німецькі, британські та американські джерела, такі як TUV, DEKRA, Top 100 UK Cars і ADAC.

Honda CR-V
Японські кросовери завоювали репутацію солідних і надійних машин. Honda CR-V стабільно потрапляє в більшість рейтингів, але йде не в лідерах, а в середині списків. У рейтингу TUV модель займає 21-е місце. Схожа ситуація в Top 100 UK Cars, де кросовер також йде посередині, але в рейтингу What Car займає друге місце з надійністю 98,7%.

Toyota RAV4
Ця модель випереджає основного конкурента – Honda CR-V, однак в рейтингах цей автомобіль знаходиться трохи вище. What Car оцінює надійність авто в 99,5% (сегмент позашляховиків).

Audi Q3
У рейтингу TUV кросовер Audi посідає п’яте місце з вражаючим низьким рівнем пошкоджень – 2,9%. Ця модель побуває в списку компактних кросоверів преміум-класу, що робить його привабливою покупкою. Модель добре себе зарекомендувала в рейтингу What Car – третє місце. Однак це стосується тільки бензинової версії автомобіля. Дизельна версія займає 15-е місце.

Lexus RX
За даними відомого американського агентства JD Power and Associates, марка Lexus є стійким лідером по надійності протягом 9 років. Consumer Reports дотримується тієї ж думки, згідно з яким Lexus серйозно перевершує конкурентів. В середньому класі позашляховиків перше місце майже завжди займає GX, який не продається в Європі. За ним відразу ж слідує RX, нове покоління якого скоро з’явиться на ринку.

Porsche 911
У рейтингу TUV німецький спортивний автомобіль незмінно посідає перше місце з 2,5% ушкоджень при середньому пробігу 26 000 км. Однак навіть в Німеччині мало людей, які їздять на моделі 911 щодня. Що ще більш важливо, ця модель є лідером в автомобільних рейтингах протягом 11 років, тому, якщо ви коли-небудь купите Porsche 911, він буде надійно служити вам більше десяти років.

Джерело sud.ua

Не пропустіть