В Україну привезуть новий кросовер з витратою 4,5 л/100 км

«Фалькон-Авто», офіційний дистриб’ютор Kia в Україні, повідомив про старт прийому замовлень на Kia Sportage з сучасним економічним турбодизельним двигуном 1.6 CRDi, представленим в двох модифікаціях.

Як повідомляє  KIA MOTORS CORP, стартовим є мотор потужністю 115 к.с. (280 Нм), що агрегатується 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Тим, хто обере версію з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач DCT, дістанеться автомобіль зі 136-сильною (320 Нм) версією.

Турбодизель 1.6 CRDi є абсолютно новим силовим агрегатом, який прийшов на зміну дизельному мотору з робочим об’ємом 1,7 літра. Основною метою інженерів Kia під час роботи над цим двигуном були відповідність новим, ще більш суворим екологічним нормам ЄС, а також поліпшення показників економічності. З обома завданнями вони справилися на відмінно, забезпечивши витрату пального від 4,5 л/100 км.

Ціни на Kia Sportage 1.6 CRDi стартують з позначки 21000 Євро. В даному випадку мова йде про кросовер у комплектації Comfort (Комфорт) з механічною КПП і переднім приводом. За привілей передати турботу про перемиканні передач роботизованій 7-ступінчастій коробці з двома зчепленнями, необхідно заплатити від 23 000 євро.


Не пропустіть