Де купити автономер «7777» або «0000»: В МВС запустили сервіс для вибору платних номерних знаків

На ресурсі, створеному МВС, можна перевірити наявність номерного знака в тому чи іншому сервісному центрі

В Україні запрацював ресурс, на якому автовласники можуть вибрати необхідний їм платний номерний знак. Про це повідомили в Головному сервісному центрі Міністерства внутрішніх справ України.

Любителям їздити на машинах з номерами на кшталт “7777”, або ж бажаючим відобразити на номерному знаку якусь важливу для власника авто дату, тепер не доведеться звертатися за допомогою до сторонніх осіб, щоб придбати бажаний автономер. З сьогоднішнього дня на сайтах Головного та регіональних сервісних центрів МВС можна перевірити наявність необхідного платного автомобільного номера в конкретних сервісних центрах у всіх областях України. Знаки впорядкували, згідно вартості і місцезнаходження.

На сайті можна тільки вибрати номер з потрібною комбінацією, а ось забирати його слід в сервісному центрі, де він в наявності. З собою водієві потрібно взяти документи, які необхідні для реєстрації або перереєстрації транспортних засобів.

І поки українці тільки почали тестувати цей сервіс, вже є пропозиції щодо поліпшення якості послуги. Так, в коментарях під записом деякі користувачі запропонували передбачити на сайті можливість вносити передоплату за обраний номерний знак, щоб по шляху в сервісний центр потрібні “цифри” не викупив інший водій.


Не пропустіть