Старий Jeep вдалося продати за ціною нового Grand Cherokee (Фото)

За позашляховик 1983 року покупець віддав понад 50 тисяч доларів.

На американському сайті Bring a Trailer був проданий Jeep Cherokee Laredo 1983 року за ціною нового Grand Cherokee. Покупець заплатив за позашляховик з пробігом 106 тисяч км 51 360 доларів.

Проданий Jeep Cherokee Laredo зійшов з конвеєра в останній рік виробництва генерації SJ. Позашляховик наділений бежевим кольором Jamaican Beige, що зливається воєдино з шоколадним салоном Nutmeg. Додатково на машину встановлені підніжки, хромовані бічні дзеркала і багажне відділення на даху.

У рух Cherokee Laredo приводиться 5,9-літровим V8 з віддачею 198 к.с., поєднаний з трьохдіапазонним автоматом TH400. Привід – підключається повний Selec-Trac з початкової блокуванням міжосьового диференціала.

За ті гроші, які покупець віддав за транспортний засіб 1983 року в США можна купити монопривідний Jeep Grand Cherokee в варіації Summit. Така модель буде укомплектована V6 3.6, восьмідіапазонним автоматом, а також медіакомплексом Uconnect з навігацією і 8,4-дюймовим екраном. Крісла зі шкіряною оббивкою і модернізована бічна підтримка також включені в базову комплектацію.


Не пропустіть