Новий Bentley Bentayga спійманий на тестах (Фото)

Британський позашляховик проходить випробування в холодних умовах.

Схоже, що Bentley Bentayga в наступному році отримає легке оновлення, яке зробить позашляховик ще більшим. Косметичні зміни досить незначні, аж до переробленого переднього бампера, новою решіткою радіатора і заднім бампером зі свіжими відбивачами і переробленими подвійними насадками вихлопної системи. Bentley також буде оснащуватися новими фарами і збільшеними денними ходовими вогнями, розміщеними в парі перепрофільованих передніх крил.

Всередині ми очікуємо, що оновлений Bentayga отримає таку ж панель приладів, що і у Continental GT і Flying Spur, 12,3-дюймовий сенсорний екран, просту передню панель або набір з трьох аналогових датчиків. які показують зовнішню температуру, годинник і компас.

Як і нова Audi SQ7, з якої Bentayga ділить свою платформу, перероблений позашляховик Bentley міг би використовувати чотирициліндровий 4,8-літровий дизельний двигун V8 Volkswagen з м’яким гібридом для підвищення економії палива і викидів. Потужність агрегату може скласти 429 к.с. і 900 Нм крутного моменту.

У SQ7 двигун пропонує економічні показники 37 миль на галон і оцінки викидів приблизно 200 г/км CO2. З огляду на те, що Bentley приблизно такого ж розміру, як і найбільший позашляховик Audi, ці цифри також повинні бути доступні для Bentayga – що робить його другою найбільш економічною моделлю в лінійці після гібридного варіанту з двигуном V6.


Не пропустіть