Honda створить спортивну версію кросовера HR-V

Японський субкомпактний кросовер Honda Vezel, який ми знаємо як H-RV, буде останньою моделлю, яка буде використовувати спортивний стиль Modulo X в Японії.

Пакет Modulo X, доступний для моделей Vezel Touring і Vezel Hybrid, складається з модифікацій зовнішнього і внутрішнього дизайну, а також налаштувань підвіски. Зовні Honda Vezel Modulo X має кілька унікальних елементів, в чорному кольорі, включаючи решітку радіатора, губу переднього бампера, бічні обвіси. За словами автовиробника, елементи бампера сприяють поліпшенню ходових якостей завдяки покращеній аеродинаміці.

Крім цього частиною пакета Modulo X є ексклюзивні світлодіодні протитуманні фари і хромовані вихлопні системи. Клієнти можуть купити Honda Vezel Modulo X в чотирьох різних кольорах кузова: преміум кристально синій металік, платиновий білий перли, преміум кристально червоний металік і кристально чорні перли.

Всередині автомобіль отримав унікальні передні спортивні сидіння з підігрівом і ергономічними поверхнями, які, як запевняє Honda, допомагають зменшити втому в далеких поїздках. Сидіння оснащені шкіряними подушками, сидіннями Luxe Suede і вбудованими підголівниками з вишивкою «Modulo X». Задні сидіння мають поєднання ультра замші і синтетичної шкіри. Фінальний штрих поліпшень інтер’єру унікальні килимки з алюмінієвою емблемою Modulo X.

Реалізація в Японії стартує 29 листопада. Вартість автомобіля починається з 3 467 200 ієн за гібридну модель і 3 528 800 ієн за 1,52-літровий турбодвигун потужністю 172 к.с.


Не пропустіть