Величезний кортеж Путіна в Парижі потрапив на камеру (Відео)

У понеділок, 9 грудня, в Парижі проходить саміт глав держав «Нормандське четвірки». Як передає Politeka, Володимир Зеленський, Ангела Меркель і Володимир Путін приїхали в Єлисейський палац, де проходить зустріч.

Відомо, що канцлер Німеччини приїхала на автомобілі Merсedes представницького класу, який підвіз її прямо до входу в палац, де політика зустрів Еммануель Макрон.

У свою чергу, Зеленського привіз на саміт автомобіль Renault Espace з місцевими номерами EF 645 S. Президент України вийшов далі від входу, ніж Меркель, і йому довелося пройти через весь двір. Макрон спустився зі сходів і пройшов до нього назустріч.

Останнім на саміт приїхав Володимир Путін. Його кортеж в Парижі встиг зняти український нардеп Олексій Гончаренко, який пізніше опублікував відео в мережі. На кадрах можна побачити, як по розчищених вулицях французької столиці одна за одною проїжджають машини з кортежу російського президента, а потім і «Лімузин» самого Путіна. Перед цим французькі поліцейського відганяють з дороги місцевого велосипедиста. Весь цей час Гончаренко коментує те, що відбувається.

«Якийсь бідний велосипедист … Господи, вони всы на нього накинулися. А ось і нескромний «Rolls Royce» самого Путіна. Не машина, а пароплав», – коментує нардеп.

Втім, насправді президент РФ приїхав на російському лімузині Aurus з російськими номерами.

Відео з моментом прибуття російського президента опублікував в Твіттер російський журналіст Дмитро Смирнов.

На кадрах можна побачити, як президент РФ виходить з чорного «Лімузина», проходить через двір з урочистим оркестром і потискує руку президенту Франції Еммануелю Макрона.

У мережі тут же почали обговорювати нове відео. Багато хто помітив, що на ньому Путін виглядає втомленим і навіть злегка накульгує.


Не пропустіть