Honda продемонструвала нову варіацію Civic Sport Line (Фото)

Незабаром після виходу оновлень Honda Civic 2020 модельного отримала нову версію Sport Line в Європі.

Дизайн новинки натхненний хетчбеком Type R. Вона відрізняється наявністю спортивного обвіса, заднього дифузора, тонкого заднього спойлера, а ще набору чорних глянсових легкосплавних дисків на 17 дюймів, світлодіодними фарами і ДГВ. Стандартну колірну гамму Civic розбавив новий колір Obsidian Blue.

Інтер’єр обзавівся червоними акцентами в обробці сидінь, важеля КПП і дверних карт. Особлива варіація отримала мультимедійний комплекс Honda Connect з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а ще камеру заднього виду у флагманської комплектації EX і численні інтелектуальні системи активної і пасивної безпеки.

Civic Sport Line має тільки 1,0-літровий 3-циліндровий двигун з турбонаддувом продуктивністю 126 к.с. і обертовим моментом 200 Нм. У зв’язці з двигуном працює 6-швидкісна механічна трансмісія або варіатор.

У Великобританії Honda Civic Sport Line коштує 25 510 фунтів стерлінгів в варіації на “механіці” і 26 910 фунтів стерлінгів за варіатор. Дебютні поставки стартують в січні наступного року.


Не пропустіть