Volkswagen тестує нову версію моделі Caddy (Фото)

VW продовжує розробку Caddy 2021, а фотошпигуни засікли пару прототипів, що проходять випробування поблизу полярного кола.

Одягнений в важкий камуфляж, модернізований фургон має абсолютно нову передню панель, як у майбутнього Т7. Деталі важко розрізнити, але, схоже, у моделі буде тонка решітка над вузьким повітрозабірником і кутові фари зі стильними ДХВ.

В іншому модель досить еволюційна, проте зберігає звичну форму. У фургона традиційна лінія плечей і обтічний кузов, лінія скління теж нова, оскільки у неї короткі задні скла, які піднімаються у D-стійки.

Ззаду абсолютно нові двері з поглибленою секцією, в якій знаходиться номерний знак. Можливо, серійна модель отримає більш тонкі і високі задні ліхтарі, ніж попередня версія.

На даний момент мало що відомо про Caddy, але очікується, що він буде пропонуватися з кількома колісними базами. Також повинні бути комерційні і пасажирські варіанти.

Він буде заснований на платформі Volkswagen MQB, яка лежить в основі Audi TT і нового Golf Mk8. З останнім Caddy розділить пару моторів.

Немає інформації про комплектації, але Golf доступний з асортиментом 1,0 і 1,5-літрових бензинових двигунів потужністю від 88 до 148 к.с., а також оснащений гібридними трансмісіями з помірним і підключається мотором. Крім того, доступна пара дизелів потужністю 113 к.с. і 148 к.с.


Не пропустіть