Audi відмовиться від кнопок на приладовій панелі

Автомобільні бренди впроваджують нові технології у виробництво, прагнуть до досконалості в деталях. Продумують інтер’єр і екстер’єр, роблять його простішим, витонченішим і комфортнішим для використання.

Компанія Audi, один з яскравих прикладів технічного прогресу. Нові моделі будуть оснащені трьома екранами: приладова панель, клімат-контроль та інформаційно-розважальна система. Виробник планує відмовитися від зайвих деталей і кнопок на приладовій панелі, залишивши тільки кнопку регулювання гучності.

Керівник відділу дизайну, Марк Ліхтей, заявляє, що планує зовсім відмовитися від кнопок і ручок в інтер’єрі авто. Ліхтей вважає, що нові моделі Audi повинні бути оснащені тільки екранами з ефектом доповненої реальності. Значить в найближчому майбутньому, в моделях Audi буде менше аналогових приладів, їх змінить футуристичний дисплей. Два великі екрани в центрі приладової панелі об’єднають в одну велику сенсорну панель.

Ліхтей розуміє, що не всім користувачам може сподобатися сенсорне управління, тому клавіша регулювання гучності залишиться. Ліхтей стверджує, що нові зміни сподобаються користувачам.

З нетерпіння чекаємо дебют нової моделі, щоб оцінити оновлений інтер’єр Audi.


Не пропустіть