Власник Tesla заснув за кермом на повному ходу (Відео)

На цей раз машина в режимі повного автопілота рухалася по трасі у Флориді.

Шокований автомобіліст зняв на відео водія, сплячого за кермом свого електромобіля Tesla під час руху по швидкісній смузі. Автор ролика згадує: «я раптом зрозумів, що багатьом водіям доводиться сповільнюватися і обганяти когось на швидкісній смузі. Коли проїжджав повз, то помітив, що заважала нам машина їдуча в режимі автопілота, а водій спить. Вирішив сфотографувати на телефон цю неординарну подію».

Всього кілька місяців тому ми розповіли про подібний випадок. Тоді водій Tesla, який теж рухався в режимі автопілота, спав за кермом. Його пасажир також дрімав. Те, що відбувається зняв на відео водій іншої машини на шосе штату Массачусетс. Швидкість електрокара зі сплячим власником була близько 100 км на годину.

Електрокари Tesla оснащені системами, що дозволяють використовувати майже повний автопілот. Однак водіям рекомендується дотримуватися належну пильність, оскільки вони як і раніше несуть відповідальність за безпеку автомобіля і інших учасників дорожнього руху. Наприклад, недавно Tesla в автономному режимі врізався в поліцейську машину в штату Коннектикут. У США та інших країнах зафіксовані ще безліч подібних аварій.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть