Продемонстрували вражаючий процес складання двигуна Bentley W12 (Відео)

Британський автовиробник Bentley опублікував відео, де продемонстрували процес складання силової установки Bentley W12.

Протягом багатьох років мотор, об’ємом 6,0 літрів W12, встановлюється в автотранспортні засоби відомого британського автовиробника Bentley. Крім цього, даний двигун використовується і в деяких автомобілях німецьких виробників Volkswagen і Audi. Сюжет, показаний прес-службою автоконцерну, розповідає про те, яким чином відбувається процес складання цього потужного силового агрегату.

Спочатку на екрані з’являється чистий блок, який поступово обростає різними частинами і механізмами. Закінчується цей цікавий сюжет тим, що зібраний двигун вже компонується з трансмісією. Також приєднуються гальма і деталі підвіски. На початковому етапі складання мотора відбувається вручну. Фахівці застосовують лише деякий інструментарій, що допомагає в роботі.

На спеціальній тумбі техніки встановлюють колінвал, потім знаходять своє місце 12 поршнів. Потім ставляться головки циліндрів. Після установки турбін двигун відправляють на наступний етап збірки. Після того, коли завершуються роботи з трансмісією, силова установка надходить на те місце, де монтується передній підрамник. Потім є ще одне місце, де конструкція обов’язково перевіряється, а точніше перевіряється на динамометричному стенді трансмісія.


Не пропустіть