Volkswagen підготував альтернативу електричним позашляховикам (Фото)

Є два типи транспортних засобів, які набирають популярність в році, що минає – позашляховики і електромобілі. Позашляховики пропонують простір і універсальність кабіни, яку ви не знайдете в автомобілях з низькою посадкою, в той час як електромобілі цікаві через чистоту і ефективність.

У зв’язку з цим, компанії роблять свої власні електричні позашляховики, поєднуючи в собі обидві зростаючі тенденції в автомобільній промисловості. У Mercedes свій EQC, а у Jaguar – I-Pace. Tesla, найбільш продаваний виробник електромобілів в Америці, має модель Y в розробці.

Переосмислена версія електричного ID.3 виглядає дійсно чудово. Окремо виділимо те, як дах звужується ззаду, додаючи спортивну привабливість стандартного електричного хетчбеку.

Volkswagen дійсно варто подумати про додавання варіанта універсалу до сімейства ID. Тенденція, можливо, не диктує це, але наявність альтернативи для тих, хто не любить позашляховики, але хоче просторі автомобілі, не зашкодить, враховуючи гнучкість модульної платформи MEB.


Не пропустіть