«Волгу» ГАЗ-3102 перетворили на репліку Cadillac 1980-х років (Фото)

В Одесі на продаж виставили дуже незвичайний кабріолет на базі «Волги», стилізований під американські автомобілі Cadillac середини 1980-х років. Повідомляється, що за основу взяли звичайний ГАЗ-3102 1987 року випуску, над кузовом якого гарненько попрацювали.

Автомобіль зберіг всі чотири двері, але його дах повністю зрізали. Щоб надати вигляду більшої закінченості, встановили нове лобове скло, яке нижче стандартного і має трохи більший нахил.

Передня частина дійсно може нагадати американські автомобілі Cadillac завдяки новому бамперу і широкої решітки радіатора. При цьому фари і капот залишилися стандартними.

Задня ж частина вийшла менш вдалою через плавні обводи кришки багажника і чотирьох круглих задніх ліхтарів по краях. Зате тут з’явився логотип Cadillac.

У салоні впізнати «Волгу» можна лише по панелі приладів. В обробці використовується біла шкіра і дерево. Задній диван замінений на два окремі крісла. На рульове колесо нанесений логотип Cadillac. На жаль, ніякого даху не передбачено.

Повідомляється, що під капотом знаходиться 2,8-літровий двигун (мабуть, Chrysler). За незвичайний автомобіль просять 5000 доларів США.


Не пропустіть