Lexus планує оновити свій модельний ряд

У керівництві компанії Lexus вважають, що бренд в даний час поступається своїм німецьким конкурентам. Потрібно оновлення цілого ряду моделей автовиробника.

Компанія зуміла провести роботу по оновленню лінійки своїх седанів. Що стосується кросоверів, то тут намітилося деяке відставання від конкурентів з Німеччини. Саме з цим і пов’язано фундаментальне оновлення модельного ряду позашляховиків, яке Lexus зараз планує.

Lexus LX з’явився на споживчому ринку ще в 2008 році і зараз виглядає вже морально застарілим, не дивлячись на доопрацювання і оновлення. Ще один кросовер, Lexus GX, виробляється компанією з 2010 року. Тут також намітилося відставання від своїх конкурентів в сегменті. Більш компактні машини NX і RX виглядають більш сучасно, проте і ці моделі вимагають суттєвого оновлення. Одна з останніх моделей компанії UX виглядає більш сучасно, але і ця машина дебютувала в 2018 році.

І все-таки не можна говорити, що справи у автовиробника йдуть погано. Нещодавно компанія презентувала свій перший електричний кросовер UX 300e. У листопаді 2019 року цей електрокар був представлений, він буде виготовлятися для китайського, європейського і японського ринків. Машина має солідним запасом ходу – 400 км без підзарядки, під капотом електрична силова установка потужністю 201 к.с.


Не пропустіть