Машина з-під мера: в Україні продають унікальну Toyota Camry (фото)

Седан Toyota Camry, що супроводжував міського голову Львова упродовж 14 років вирішили продати, бо сім’я глави міста ним більше не користується.

Про це повідомляє Дивись.info.

Для того, щоб автомобіль не стояв у гаражі, в міській раді вирішили продати авто через аукціон «Прозорро», ціну встановили на рівні ринкової вартості – 220 тисяч гривень, однак з наміром придбати «Тойоту» ніхто не зголосився, тому анонсували повторний аукціон. При цьому, згідно з вимогами законодавства, ціну довелося знизити удвічі: до 110 тисяч гривень.

Сьогодні, 14 січня, у дворику міської ради зібрали журналістів, щоб продемонструвати зовнішній вигляд і технічний стан автомобіля, і привернути увагу потенційних покупців до транспортного засобу. Заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко каже, що влада переслідує благородну мету: виручені від продажу кошти передадуть на потреби військових.

«Ми б хотіли отримати мільйон гривень, адже специфіка аукціону полягає у тому, що охочі можуть змагатися за лот, піднімаючи ціну», – пояснює Москаленко.

У міській раді впевнені, що «Тойота» вартує цих коштів, адже має історичну та соціальну цінність.

Зазначається, що авто має незначні кузовні пошкодження, є сколи на передньому бампері, потребує косметичного ремонту. Щоб ввести машину у стан технічної справності, необхідна заміна деяких деталей ходової частини.


Не пропустіть