Названа дата дебюту нового Toyota Land Cruiser 300 (Фото)

Компанія Toyota визначилася з датою офіційної презентації нового покоління свого популярного позашляховика Land Cruiser 300. За інформацією японського видання BestCarWeb, дебют автомобіля запланований на кінець літа цього року.

При цьому повідомляється, що в поточному році Toyota представить тільки концептуальну версію цього позашляховика, в той час як серійна версія Land Cruiser 300 з’явиться у продажу не раніше, ніж через 2 роки.

Нову генерацію Toyota Land Cruiser 300 побудують на модернізованій платформі TNGA, а сам автомобіль збереже рамну конструкцію. За рахунок зміни архітектури позашляховик повинен стати легше, що поліпшить його динамічні характеристики і зробить більш економічним.

Моторна гамма нового Land Cruiser 300 зміниться повністю. На місце колишніх моторів V8 прийде гібридна силова установка, що працює на базі 3,5-літрового бензинового агрегату на 300 кінських сил і електромотора. Зв’язку їй складе безступінчатий варіатор. Крім того, флагманський позашляховик Toyota отримає турбомотор V6 на 3,5-літра і 450 «коней», а також 3,4-літровий турбодизель, який видає 420 «сил».


Не пропустіть