Названо автомобілі, які американці не перепродують понад 15 років (Фото)

Для п’ятнадцятирічного спілкування з авто потрібний гарний транспортний засіб, однак є елітна група легкових і вантажних автомобілів, які виділяються як міцні дорожні воїни.

З п’ятнадцяти кращих легкових і вантажних авто в списку десять моделей Toyota, чотири від Honda і одна від Subaru. Не секрет, що Toyota випускає надійні транспортні засоби, проте її домінування в цьому списку є істинним свідченням довговічності її машин.

Найуспішнішим можна назвати універсал Toyota Highlander. Цей трьохрядний позашляховик, який створений для сім’ї. Toyota Highlander пропонує надійність, простір і стиль, щоб спонукати власників тримати його в своєму гаражі більше п’ятнадцяти років.

Також вельми надійні Toyota Tacoma і Tundra. Так само, як Highlander, Tacoma і Tundra поєднують надійність Toyota з платформою, яка в даний час популярна на ринку нових автомобілів. Однак Tacoma і Tundra відрізняються один від одного своїми клієнтами-ентузіастами, які люблять використовувати вантажівки Toyota для позашляхових поїздок. Якщо вантажівка може вижити протягом 15 років шаленого водіння, вона може вижити практично в усьому.

Honda представлена ​​в списку з позашляховиками Pilot і CR-V. Надійні позашляховики Honda продовжують дивувати своїх власників тим, що більше 12% з них зберігають свій позашляховик Honda більше 15 років. Pilot і CR-V можуть отримати довгострокове перебування в гаражі завдяки просторому інтер’єру і потужним силовим агрегатам.


Не пропустіть