Поліція купила Ford Mustang за гроші від штрафів (Фото)

Поліцейський департамент міста Пасадена, штат Техас, купив нове купе Ford Mustang GT за 49 275,82 долара. Як повідомляє видання Houston Chronicle, спорткар куплений на гроші з фонду дитячої безпеки, який поповнюється штрафами за порушення ПДР, в тому числі за перевищення швидкості.

За словами поліцейських, вони вирішили купити нетиповий для відомства автомобіль в надії на поліпшення репутації поліції серед місцевого населення, особливо у молодих людей. За задумом департаменту, молодь буде цікавитися спорткаром і налагоджувати контакт з правоохоронцями.

Начальник відділення в Пасадені Джош Брейгер заявив, що основним завданням Мустанга стане не патрулювання вулиць, а участь в різних заходах, наприклад на днях відкритих дверей і парадах. Поки департамент не вказує покупку – спочатку автомобіль повинен отримати спеціальну поліцейську розмальовку.

Новий Ford Mustang GT оснащується атмосферним 5.0 V8 потужністю потужністю 466 к.с. (569 Н · м). Двигун поєднується з шестиступінчастою “механікою” або з “автоматом” на десять передач. До 60 миль в годину (96,5 км/год) задньопривідне купе розганяється за 4,4 секунди.


Не пропустіть