В Україні водійські права отримають нове призначення

Електронні водійські права можна буде використовувати при реєстрації для подорожі літаком і поїздом у внутрішньому сполученні

Кабінет міністрів України підтримав впровадження експерименту: під час подорожі потягом, а також в аеропортах при реєстрації і оформленні багажу на внутрішніх авіарейсах для посвідчення особи пасажира можна буде використовувати електронні водійські права через мобільний додаток “Дія” в смартфоні. Про це повідомили в прес-службі уряду.

“Сьогодні ми зробили ще один маленький крок для зручності пасажирів в рамках великої реформи цифровізації транспортних послуг. Електронне посвідчення водія можна буде використовувати при реєстрації для подорожі літаком і поїздом у внутрішньому сполученні. Це дуже зручно, сучасно і позбавляє пасажирів зайвого клопоту”, – заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Він зазначив, що дана новація сприятиме розвитку цифрових транспортних коридорів у внутрішньому сполученні, реалізації проекту “Цифрова держава” і буде зручною для мільйонів українських водіїв.

Джерело kmu.gov.ua

Не пропустіть