Український автовиробник випустив новітні моделі на електротязі (фото)

Нові тролейбуси «Богдан Т70117» незабаром курсуватимуть на лініях громадського транспорту. Виготовлені та придбані минулого року у ДП «Автоскладальний завод №1» компанії «Богдан Моторс», вони зараз проходять підготовку до експлуатації. У салонах встановлюються валідатори для безконтактної сплати за проїзд.

Про це повідомляє прес-служба виробника.

«Богдан Т70117» мають низькопідлогову конструкцію та повністю адаптовані для користування людьми з особливими потребами.  Також нові машини мають запас автономного ходу у 20 кілометрів, що дозволяє експлуатувати їх на ділянках, де відсутня контактна електромережа.

П’ять нових тролейбусів працюватимуть у Хмельницькому на маршруті №4. Міська влада обласного центру повідомляє, що за рахунок використання саме «Богдан Т70117»  з автономним ходом, вдасться зекономити значні кошти, адже ці тролейбуси не потребують встановлення нових контактних мереж та супутньої інфраструктури.

Нагадаємо, «Богдан Т70117» – це сучасний український тролейбус, локалізація виробництва якого складає понад 80%. Він оснащений асинхронним тяговим двигуном від харківського заводу «Електроважмаш».


Не пропустіть