Названі найнадійніші автомобілі 2019 року

Кращі і найнадійніші легкові авто визначили в декількох категоріях.

Експерти британського журналу What Car підвели підсумки, і склали рейтинг найнадійніших автомобілів в 2019 році.

Нагадаємо, що названий журнал проводить дослідження на підставі відгуків власників авто, які повідомляють, наскільки часто їм доводиться відвідувати сервіси через поломки. Кращі і найнадійніші легкові авто визначили в декількох категоріях.

Так, в сегменті компактних авто безперечним лідером виявився Volkswagen Polo, оснащений літровим турбодвигуном. Наступним лідером виявилась Skoda Fabia з таким же двигуном, в трійку рейтингу найнадійніших також потрапив Peugeot 308 Puretech 100 Allure.

У категорії найнадійніших сімейних машин виявилися Skoda Scala 1.0 TSI, Toyota Corolla і BMW 1-Series 118i M Sport.

Лідерами в сегменті компактних кросоверів стали Ford Puma з гібридною установкою, а також Skoda Kamiq 1.0 TSI і Audi Q2 35 TFSI S-line.

Найменше проблем своїм власникам доставляють спортивні моделі Porsche Macan S, Volkswagen T-Roc R 2.0 TSI 300 4Motion і Porsche Cayenne Coupe Turbo, а також сімейні кросовери Range Rover Evoque D180 S, Dacia Duster TCe 130 Comfort і Skoda Karoq 1.5 FSI.

Що стосується моделей представницького класу, то менше з проблемами стикаються власники BMW 3-Series 330e M Sport, Skoda Superb 1.5 TSI 50 SE Technology і Tesla Model 3 Standard Range Plus.


Не пропустіть