Новий доступний кросовер Renault Kiger продемонстрували на відео

Компанія Renault вивела на тестові випробування новий бюджетний кросовер HBC. За попередньою інформацією, серійна версія цієї моделі отримає назву Renault Kiger. Напередодні в Мережу «утекло» перше «живе» фото автомобіля.

Новий Renault Kiger спроектований на модернізованій архітектурі CMF-A. На цій же базі був побудований новий компактвен Renault Triber.

Кросовер, довжина якого складе менше 4 метрів, отримає унікальну світлодіодну головну оптику з C-подібними денними ходовими вогнями, запозиченими у концепт-кара Renault Symbioz.

Інтер’єр Renault Kiger, судячи з усього, отримає дизайн, виконаний в стилі його побратима по платформі Triber, але новинка обзаведеться невеликими змінами, такими як інша передня панель і «повітряний» дисплей мультимедійної системи.

Приводити в рух новий бюджетний кросовер Renault буде 1-літровий турбований мотор на 95 кінських сил. Зв’язку йому складе 5-ступінчаста МКПП або роботизована трансмісія. Привід – тільки передній.

Презентація серійного Renault Kiger відбудеться на початку лютого на автомобільній виставці в Нью-Делі (Auto Expo-2020). До дилерів в Індії кросовер, збірка якого також буде вестися в цій країні, добереться в середині 2020 року, а до 2021 року вирушить підкорювати глобальний ринок.


Не пропустіть