General Motors відкликав машини і зробив тільки гірше

Корпорація GM оголосила про те, що недавня ремонтна робота, яка стосувалася Chevrolet Silverado, GMC Sierras і Cadillac CT6, обернулася новими проблемами. Американські дилери заявили про готовність прийняти авто 2019 року, у власників яких виникли проблеми з електронікою гальмівної системи.

У грудні минулого року в ремонт було направлено 550 тис. jд. вищезазначених моделей, випущених в 2019-му. У той період відзначалося, що можливе відключення систем екстреного гальмування, ABS і стабілізації, причому відомості про це не з’являлося на панелі приладів.

Під час відкличної кампанії на машинах було оновлено ПЗ електронної гальмівної системи, але це лише стало причиною нової хвилі скарг від автомобілістів, які заявили, що ситуація лише погіршилася. За твердженнями автовласників, вони зіткнулися з великою кількістю збоїв системи після того, як скористалися додатком OnStar для дистанційного запуску силового агрегату, а ще на загоряння лампочок, що попереджають про помилку.

В американській компанії принесли вибачення клієнтам, які будуть змушені повернутися в сервіс для повторного оновлення ПЗ, і пообіцяли абсолютно безкоштовно усунути проблему.


Не пропустіть