Kia представила новий бюджетний кросовер (фото)

Компанія Kia представила новий кросовер Kia Sonet. Новинка дебютувала на автомобільній виставці Auto Expo 2020 року, яка проходить в Індії.

Як повідомляє indianautosblog.com, серійний випуск автомобіля буде налагоджено в другій половині 2020 року в Індії. Кросовер отримає чотири варіанти виконання. Усередині Kia Sonet комплектується інформаційно-розважальною системою з 10,25-дюймовим сенсорним екраном з навігацією і UVO Connect, а також аудіосистемою преміум-класу Bose.

Також в списку обладнання нового кросовера значаться шість подушок безпеки, клімат-контроль, система стабілізації, функція безключового запуску двигуна та інші корисні опції.

Крос отримає відразу чотири мотори. Мова йде про два «атмосферника» з робочим об’ємом 1,0 і 1,6 літра, потужність яких становить 83 і 123 к.с. відповідно. Також буде представлений і наддувний 1,0-літровий агрегат, який видає 120 «конячок». Дизельна версія автомобіля отримає 1,4-літровий 90-сильний турбодвигун. «Атмосферники» будуть комплектуватися МКПП або варіатором, а турбовані – 7-швидкісним «роботом». Привід пропонується виключно передній.

Враховуючи те, що модель буде орієнтована на індійський ринок, то ціна новинки буде цілком прийнятною – ймовірно до 10 тисяч доларів.


Не пропустіть