Ford оновив знаменитий суперкар GT (Фото)

Компанія Ford показала свій суперкар GT 2020 модельного року. Головною технічною обновкою автомобіля став модернізований 3,5-літровий твін-турбо двигун V6 EcoBoost. Його продуктивність збільшилася з 656 до 669 кінських сил. У мотора з’явилися нові калібрування, поршні з іншою конструкцією каналу охолодження і більш потужні котушки запалювання. Також були покращені параметри підвіски суперкара в режимі «Трек». Крім того, оновлений Ford GT отримав титанову вихлопну систему Akrapovič.

Для суперкара GT 2020 модельного року розробники запропонували два стайлінг-пакета. Перший з них – це Liquid Carbon, який передбачає кузов з нефарбованого вуглеволокна під прозорим лаком, карбонові колісні диски з болтами з титану, п’ять варіантів оформлення інтер’єру, стільки ж відтінків для гальмівних супортів і шеститочкові ремені безпеки. Також суперкару в цьому виконанні можна додати гоночні смуги, а корпуси дзеркал пофарбувати в один з семи кольорів.

Крім того, підрозділ Ford Performance представив оновлену історичну ліврею під назвою Gulf Racing. Кузов автомобіля пофарбований блакитним і помаранчевим кольором, а перехід між ними виділено тонкою чорною смугою в дусі який здобув перемогу в «Ле-Мане» 1968-1969 GT40. При цьому карбонова цифра на бічній частині кузова тепер не «9», а «6», теж як у гоночного автомобіля 1960-х років. Перші поставки оновленого Ford GT вже стартували.


Не пропустіть