На тестах помітили нове покоління Sandero (Фото)

Французький автовиробник приступив до дорожніх випробувань хетчбека Sandero третього покоління. Напередодні в Мережі з’явилися перші знімки майбутньої новинки під час зимових тестів.

Renault Sandero нового покоління може вийти на ринок вже на початку наступного року. Судячи зі шпигунських фотографій модель отримає нову зовнішність. Швидше за все, зміниться і моторна лінійка. Не виключена також нова платформа.

Незважаючи на щільний камуфляж, вже зараз можна зробити деякі висновки: судячи по формі фар, дверей і задньої частини модель нового покоління не отримає кардинальних змін і залишиться простим і практичним недорогим міським автомобілем. Наступний Sandero виявиться трохи довше моделі актуального стану. На фотографіях помітні витягнуті пропорції профілю кузова. Судячи з короткого заднього обвісу, розтягнулася саме колісна база – це означає, що шанувальники марки можуть розраховувати на більш просторий салон і місткий багажник.

Можна припустити, що автомобіль третього покоління будується на платформі CMF-B , яка раніше лягла в основу нових Renault Clio і Nissan Juke. На європейському ринку новий Renault Sandero, швидше за все, запропонують 3-циліндровим бензиновим «атмосферником» об’ємом 1,0 літра потужністю 71 к.с., а також 1,6-літровим бензиновим мотором потужністю 128 к.с.


Не пропустіть