Власнику Ніссана з пробігом 1,6 млн км подарували новий пікап (Фото)

Днями ми розповіли про історію з Америки: власник пікапа Nissan Frontier (він же Nissan Navara на інших ринках) проїхав на ньому понад мільйон миль (понад 1,6 млн км) без серйозних поломок і «капіталки». А тепер офіс Nissan в США подарував Брайану Мерфі (так звуть автомобіліста) новий пікап.

Незважаючи на те, що з моменту покупки Frontier пройшло вже 13 років, а сама моделі присутня на ринку всі 16, американцю дістався майже такий же пікап. Це злегка модернізована версія, яка була представлена днем раніше. Він отримав новий 3,8-літровий бензиновий мотор, який прийшов на зміну відразу двом: 2,5-літровій рядній «четвірці» QR25DE (саме вона була встановлена в старому пікапі з пробігом 1,6 млн км) і 4,0-літровому V6 VQ40DE. ДВЗ розвиває 314 к.с. і 381 Нм (у старого V6 при більшому обсязі було 265 к.с. і 381 Нм). Трансмісія у Frontier теж нова: 9-ступінчастий “автомат” прийшов на зміну архаїчному 5-ступінчастому (у Брайана Мерфі і зовсім була «механіка»).

Примітно, що зовнішність і інтер’єр Frontier з модернізацією майже не змінилися. Якби ще у нового пікапа Брайана була так само двухдверна кабіна, як і раніше, то його друзі і сусіди могли навіть і не помітити, що у нього змінився автомобіль.


Не пропустіть