Brabus почав робити куленепробивні “Гелендвагени” (Фото)

Компанія Brabus створила броньовану версію Mersedes G-класу. Творці обіцяють рівень захисту, який дозволяє захистити машину від підриву, обстрілу з автомату Калашникова і зброї з меншим калібром.

У Invicto придумали систему Shelter Cell, яка не повинна поступатися заводському бронюванню. Компоненти захисту збираються без швів, а неминучі зазори, наприклад на дверях, перекриті декількома шарами. Композитна основа верхньої кромки лобового скла надрукована на 3D-принтері. За словами представників фірми, вони зробили це першими в світі.

Brabus сертифікував броньований Гелік за стандартом VR6 Plus, що гарантує безпеку пасажирів при обстрілі з автомата Калашникова з 10 метрів кулями зі сталевим сердечником. Також є захист автомобіля від підриву.

Вся броня важить близько тонни і додатково Brabus посилив раму, а також передню і задню підвіску позашляховика. Встановлено і змінені пружини, стабілізатори та амортизатори збільшеного діаметру. Гальмівна система: з 401-міліметровими дисками і шестипоршневими супортами спереду і 380-міліметровими дисками і чотирьохпоршневими супортами ззаду.

Версія Luxury побудована на базі Brabus 800 Widestar, у якого є 800-сильний бітурбований 4.0 V8, фірмовий обвіс з розширеними на 10 сантиметрів крилами і високий капотом з повітрозабірником. Модифікація Mission комплектується лебідкою на передньому бампері і багажником на даху з додатковим освітленням.

Вартість автомобіля не розкривається, проте творці повідомили, що вже отримують замовлення на дрібносерійне виробництво.


Не пропустіть