У Мережі показали ідеальний Lincoln Continental 1980 року (Фото)

Lincoln Continental Mark VI 1980 роки не користується великим попитом у колекціонерів, але цей конкретний автомобіль продається за 27 900 доларів. Це майже стільки ж, скільки новий Lincoln, але цей Continental – це автомобільна капсула часу, що проїхала всього 2 549 км з того часу, як вона була куплена в Pfeiffer Lincoln в Гранд-Рапідс, штат Мічиган, 40 років тому.

Не дивно, що за машиною стоїть історія, і вона в чудовому стані. За даними Vanguard Motor Sales, початковий власник придбав автомобіль в 1980 році і проїхав всього 2 414 км, а потім раптово помер. Після його смерті автомобіль роками стояв в опалювальному гаражі. Зрештою, продали автомобіль, що повернуло його в робочий стан.

Наступний власник встановив нові ремені і шланги, акумулятор і бензобак. Він також налаштували модель і перетворив систему кондиціонування. Потім в 2012 році дилерський центр продав Lincoln Continental «літньому джентльменові».

Оскільки ця людина вже жила в будинку для літніх людей, він мало їздив на ньому і в основному тримав автомобіль на складі. Він помер два роки по тому і, як і раніше, його сім’я тримала машину в опалювальному приміщенні. Автомобіль був в кінцевому підсумку придбаний Vanguard Motor Sales, який оцінює його в трохи менше 28 000 доларів.

Це багато для 40-річної машини, але Continental виглядає так, ніби щойно зійшов з конвеєра. Хоча модель не є розкішною за сьогоднішніми мірками, вона має пишні шкіряні сидіння і дерев’яне оздоблення. Також є цифрова приладова панель, радіо CB і «квадрзвукова» стереосистема з магнітофоном.

У рух автомобіль приводиться 5,8-літровим двигуном V8, який, як повідомляється, виробляє 140 к.с і 265 Нм крутного моменту. Він підключений до чотириступінчастої автоматичної коробки передач, яка передає потужність на задні колеса.


Не пропустіть