Крутий електричний мікроавтобус Volkswagen готують виробництва (Фото)

Німецький автовиробник Volkswagen продовжує електрифікувати свою модельну лінійку. У 2022-му році вона поповниться електричним мікроавтобусом, чиє виробництво почнеться в Німеччині. Новий електрокар приєднається до хетчбека ID.3 і кросовера ID.4. Мікроавтобус Volkswagen отримає статус глобальної моделі і навіть добереться до Північної Америки. Таку інформацію MotorTrend повідомив американський керівник Volkswagen Йохан де Нісшіх. Новий електричний фургон базується на концептуальному ID. Buzz, який був представлений на мотор-шоу в Детройті ще в 2017-му. Volkswagen робить ставку на «заряджені» модифікації своїх авто в Америці

Нагадаємо, цей концепт-кар розганявся з нуля до 97 км/год за п’ять секунд, а його максимальну швидкість обмежили на позначці в 160 км/год. У зовнішності цього авто вдало поєднувалися сучасні дизайнерські рішення з елементами в стилі ретро.

Про сам електробус, який готується стати на конвеєр, інформації дуже мало. Його специфікації, динамічні характеристики, передбачувані прайси поки тримаються в секреті.


Не пропустіть