Mercedes продемонстрував особливу новинку в стилі «Гелендвагена» (Фото)

Німецька компанія показала результат своєї співпраці з відомою суднобудівної фірмою.

У четвер, 13 лютого в рамках Miami Boat Show пройшла презентація Tirrana AMG Cigarette Racing, випустивши разом з тим особливу версію свого легендарного позашляховика, яка отримала назву Mercedes-AMG G63 Cigarette Edition SUV. 20-тонний човен оснащений шістьма моторами 450R, які дозволяють їй розвинути швидкість до 130 км/год. Саме цим вона і нагадує свій прототип – величезний позашляховик G-Class також здатний їхати швидше, ніж від нього чекаєш.

Вперше цей човен під маркою AMG було розроблена в парі з відповідним автомобілем. Позашляховик G63 Cigarette Edition, який був представлений в AMG Performance Studio в Німеччині, забарвлений в бежевий колір Macchiato з темно-синіми вставками, що відповідає салону човна. У той час як логотип AMG прикрашає борт і інтер’єр човна, всередині Gelandewagen також є логотипи Cigarette на поручні і підлогових килимках.

Tirranna не найшвидший човен AMG на сьогоднішній день – деякі з попередніх творінь досягали швидкості в 210 км/год – але він точно більше. Під палубою знаходиться простора каюта з гігантською ліжком і окремою ванною кімнатою. Над палубою є місце для 26 пасажирів. Також яхту оснащено кухнею з раковиною і грилем. І все це буде плисти на швидкості 130 км/год. Це просто дуже швидка плавуча квартира.


Не пропустіть