Названо ТОП-7 претендентів на звання «Всесвітній автомобіль року» (Фото)

Після оголошення списку претендентів журналісти вирішили розповісти про названі моделі.

В рамках автосалону в Делі організатори конкурсу World Car of the Year 2020 назвали претендентів на перемогу. Серед номінантів значаться Hyundai Sonata, Kia Soul EV і Telluride, Mazda3 і CX-30, Mercedes-Benz CLA і GLB, Range Rover Evoque, Volkswagen Golf і T-Cross, а також і Porsche 911. Відзначимо, що всі претенденти недавно пройшли оновлення або є новинками.

Новий седан Hyundai Sonata отримав багате оснащення, в тому числі мультимедійну систему з тачскріном, світлодіодну оптику і двозонний клімат. Компактний Kia Soul EV відрізняється практичністю і екологічністю, а його запас ходу складає 160 кілометрів.

Оновлена ​​Mazda 3 отримала більш стильний дизайн, а також модернізовану технічну частину. Також в списку значиться британський позашляховик Range Rover Evoque, який можна назвати найочікуванішою новинкою. Модель отримає сучасну інформаційно розважальну систему з 10-дюймовим тачскріном Touch Pro і селектор режимів їздової електроніки Terrain Response 2.

Крім того фахівці відзначили Mercedes-Benz CLA. Повідомляється, що перша модель уже завойовувала звання найбільш безпечного автомобіля 2019 року. Замикають ТОП-7 дві моделі концерну Volkswagen Groupe: Volkswagen Golf і Porsche 911. Обидва автомобілі змінили покоління і отримали ультрасучасне обладнання та ряд змін в технічній частині.


Не пропустіть